Električni kreveti za pse

Elektricni kreveti za pse

Električni kreveti za pse bezbedni su za Vašeg ljubimca, kao što je bezbedno i elekrtično ćebe koje možda Vi nekada koristite, ili ste ranije koristili. Zbog različite telesne temperature, električno ćebe predviđeno za ljude ne bi se trebalo koristi i za pse.

Električni kreveti za pse se zagrejavaju u skladu sa psećim potrebama, uzimajući u obzir njihovu telesnu temperaturu, i samim time su bezbedni za korišćenje.

Električni kreveti za pse posebno se preporučuju za sledeće pse:

  • Kratkodlake
  • Bolesne
  • Koji pate od artritisa
  • Starije

Električni kreveti za pse takođe su pogodni za pse koji dosta vremena provede vani tokom hladnih dana.

Vrste toplih kreveta za pse

  1. Samo-zagrevajući kreveti za pse

Ovi kreveti za pse koriste telesnu temperaturu psa kako bi generisali dodatnu toplotu. Predstavljaju najbezbedniju opciju, i ne troše električnu energiju, niti postoji potreba za baterijama.

  1. Kreveti za pse sa mikrotalasnim ulošcima

Mikrotalasni ulošci se posebnu kupuju, odbojeno od kreveta za psa. Zagrevaju se u mikrotalasnoj pećnici, a potom se postavljaju ispod pokrivača kreveta za pse. Pošto se postepeno hlade, odnostno obezbeđuju toplotu kratkotrajno, potrebno je da se redovno zagrevaju u mikrotalasnoj pećnici.

  1. Električni kreveti za pse

Kreveti za pse koji koriste električnu energiju ili baterije.

Pošto većina električnih kreveta za pse nisu ujedno i ortopedski kreveti, ukoliko Vaš ljubimac pati od problema sa zglobovima, rešenje može biti korišćenje mikrotalasnih uložaka sa odgovarajućim ortopedskim krevetom.

Uzimajući u obzir da toplotni krevet Vašem psu neće biti potreban tokom cele godine, trabali bi da mu obezbedite i krevet za odmor tokom delova godina sa umerenijom temperaturom. Razmotrite i mogućnost nabavke i trećeg kreveta sa efektima hlađenja tokom vrelih letnjih dana.

Ukoliko pored psa imate i mačku, nemojte se iznenaditi kada ih oboje vidite na ugrejanom krevetu. Toplotni krevet samim time može doprineti većoj socijalizaciji Vaših kučnih ljubimaca.

NAŠLI STE BOLJU CENU?