Hranilice za pse

Trixie automatske hranilice za pse

Hranilice za pse za automatsko hranjenje u tačno podešeno vreme

Automatske hranilice za pse i mačke osmišljene su da, u tačno podešeno vreme, omoguće ljubimcu pristup hrani. Posuda sa hranom osigurana je poklopcem koji se podiže u programirano vreme. U zavisnosti od samog modela, mogući broj obroka može da varira od jednog pa naviše.

Psi su stvorenja navike, vole rutinu, pogotovo kada je hranjenje u pitanju. Za Vašeg ljubimca najbolje je da svakodnevno jede u isto vreme, a hranilica za pse je u tome od velike koristi, pogotovo ako niste uvek u mogućnosti da stignete na vreme da bi psa nahranili.

Automatska hranilica za pse i mačke TX1 obezbeđuje jedan obrok, u toku 24h, u tačno podešeno vreme. Pogodna je za odrasle pse i mačke. Može poslužiti i kod hranjenja mlađeg ljubimca, ukoliko ste odsutni na par sati, a ne ceo dan.

Automatska hranilica za pse i mačke TX2 obezbeđuje dva obroka, u toku 24h, u tačno podešeno vreme. Može biti od koristi kod hranjenja mlađih ljubimaca koji jedu par puta dnevno. Mogli bi, na primer, ljubimca nahraniti pre posla, a onda ostaviti dva naredna obroka u automatskoj hranilici i posediti vreme kada će se poklopac podići i obezbediti naredna dva obroka.

Online prodavnica

-800 din

Automatske hranilice za mačke

Trixie automatska hranilica za pse i mačke TX2

3,890 Din

Obezbeđuje do 2 obroka (obrok maks. 300 ml) u tačno podešeno vreme