Hranilice za pse

Trixie automatske hranilice za pse

Prezauzetost obavezama može te sprečiti da pojedinim danima ljubimcu posvetiš dovoljno vremena, ali ono što nikako ne smeš zaobići jeste obezbeđivanje obroka u određeno vreme, na koje je tvoj ljubimac navikao. Gužve na putu, ostajanje duže na poslu ili neki drugi neplanirani događaji mogu te sprečiti da na „vreme“ dođeš kući. To nikako ne treba biti opravdanje zbog kog će tvoj ljubimac preskočiti obrok.

Automatska hranilica za pse omogućava ti da unapred podesiš vreme kada će ljubimac dobiti obrok. U zavisnosti od modela hranilice za pse, možeš podesiti ne samo vreme obroka, već i količinu hrane, kao i broj obroka.

Automatska hranilice za pse mogu se koristiti kako za suvu, tako i za vlažnu hranu, kao i za njihovu kombinaciju. Većina hranilica za pse imaju posebnu, uklonivu posudu koja se može oprati i koja se može staviti i u mašinu za pranje suđa.

Automatska hranilica za pse doprineće odnosu koji imaš sa svojim psom, pošto ljubimac nikada neće ostati gladan zbog tvoje nemogućnosti da se na vreme vratitš kući.

Automatska hranilica za pse može doprineti zdravlju tvog ljubimca, obezbeđivajući adekvatnu količinu hrana za svaki obrok, onemogućavajući da se ljubimac prejede.

Pošto većina hranilica za pse radi na baterije, prekid u snadbevanju električnom energijom neće doprineti tome da tvoj ljubimac ostane bez obroka.

Online prodavnica

2,590 Din

Obezbeđuje jedan obrok (obrok maks. 300 ml) u tačno podešeno vreme

4,290 Din

Obezbeđuje do 2 obroka (obrok maks. 300 ml) u tačno podešeno vreme