Kreveti za pse – 5 zdravstvenih koristi od udobnog kreveta za pse

Kreveti za pse

Pokušajte da zamislite svoj život bez udobnom kreveta za odmor. Verujete li da biste se dobro osećali, mentalno i fizički, da spavate na neudobnom krevetu? Verovatno ne bi. Pa onda, kako očekivati da će Vaš ljubimac biti u najboljem stanju ukoliko odmara na lošem krevetu za pse, bez određenog kutka, udobnosti i privatnosti za sebe?

Kvalitetan i udoban krevet Vašem ljubimcu daje ocećaj prava na posptveni prostor, gde se može odmoriti i spavati. Ovo mesto Vašem ljubimcu obezbeđuje brojne fizičke i psihičke koristi. Pored toga, Vaš dom održava čistim.

Krevet za psa doprinosi zdravlju Vašeg ljubimca

Pošto je Vaš pas aktivan, i pošto troši dosta svoje energije, neophodno mu je obezbediti udobno mesto za odmor. Kada pas poseduje svoj krevet u njemu može da odmara kada i koliko želi.

Krevet za psa obezbeđuje udobnost i mir Vašem ljubimcu

Vaš krevet, kauč, pod ili druga površina može biti neudobna Vašem ljubimcu. Krevet za psa obezbeđuje udobnost koja je psu potreba za dobar odmor i oporavak od svakodnevnih aktivnosti.

Krevet za psa obezbeđuje potrebnu podršku

Sa starenjem psa povećava se rizik artritisa i drugih problema sa zglobovima. Ovome riziku posebno su izloženi veći psi. Ortopedski kreveti za pse, ili kreveti za pse sa memorijskom penom obezbediće podršu koja je psu potrebna.

Krevet za psa doprinosi održavanja telesne temperature Vašeg ljubimca

Održavanje optimalne telesne temperature posebno je važno za velike i dugodlake pse. Rizik od oboljevanja povećava se ukoliko pas spava na hladnoj površini, poput poda, pogotovo zimi. Krevet za psa smanjuje rizik da će Vaš ljubimac spavati na hladno površini.

Postoje i kreveti za pse koji regulišu telesnu temperaturu psa tokom vrelih letnjih dana, tako što doprinose njihovom rashlađivanju. Sa druge strane, kreveti za pse sa električnim sistemom za grejanje doprinose njihovom zagrevanju tokom ledenih zimskih dana.

Krevet za psa doprinosi čistoći i urednosti Vašeg doma

Kada Vaš ljubimac poseduje sopstveni krevet, verovatno se neće izležavati na Vašem nameštaju, što će nameštaj poštedeti od taloženje dlaka po njemu, kao i od druge prvljaštvine koja se preko krzna može preneti.

NAŠLI STE BOLJU CENU?