Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Kavezi za hrčka

Postoji 24 različitih rasa hrčaka, od kojih su najpopularniji sibirski, ruski, roborovski i sirijski (ili zlatni) hrčak. U proseku žive oko dve godine, ali pojedini mogu živeti i duže. Ako se drža kao kućni ljubimci, kavezi za hrčka se obaveznom moraju nabaviti.

Kavez za hrčka morati imati dve posudice, jednu za hranu, drugu za vodu. Pored toga, preporučljivo je da kavez bude opremljen i sa drugim predmetima, poput točka za trčanje, kućice i drugih aksesoara za zabavu. Ukoliko kavez, za koji se odlučite, nema svu tu opremu, većinu aksesoara za kavez možete naknadno uzeti.

Održavanje kaveza za hrčka

Kavez za hrčka se svakodnevno mora očistiti od nečistoća nastalih usled vršenja nužde. Ostati hrane se moraju ukloniti. Voda u pojilici uvek treba da bude sveža. Pojilicu i hranilicu treba redovno prati sa mlakom vodom i detrdžentom, a posle ih dobro isprati. Dovoljno je da ih perete par putan nedeljno, stim što hranilicu treba prati češće od pojilice. Detaljno čišćenje kaveza za hrčka treba obaviti jednom nedeljno, i tada treba očistiti sve njegove komponente. To podrazumeva zamenu piljevine, pranje točka za trčanje, pranje pojilice i hranilice, tunela i svih drugih aksesoara koji se u kavez nalaze. Drvene komponente, poput mostva i kućica, dovoljno je prebrisati vlažnom krpom.

Tokom perioda čišćenja, svog ljubimca možete prebaciti u pomoćni kavez (kao što su kavez za hrčka H11 ili kavez za hrčka H14), ili u kutiju u kojoj ćete privremeno smestiti kućicu i posude sa hranom i vodom. Taj privremeni smeštaj treba da bude dovoljno komforan za Vašeg ljubimca, kako nedeljni proces čišćenja njegovog doma za njega ne bi predstavljao veliki stres.

Nema na zalihama

Kavezi za glodare

Kavez za hrčka H11

490 Din
Nema na zalihama

Kavezi za glodare

Kavez za hrčka H14

490 Din
Nema na zalihama

Kavezi za glodare

Kavez za hrčka H35

690 Din
Nema na zalihama

Kavezi za glodare

Kavez za hrčka H18

1,350 Din
Nema na zalihama

Kavezi za glodare

Kavez za hrčka H21

1,690 Din
Bazeni za pse