Prikazani svi od ukupno 13 rezultata

Prostirka za pse za auto

Prostirke za pse za auto za celu zadnju klupu automobila ili njen deo, sa i bez bočnih stranica, za gepek automobila.


Prostirke za pse za auto

Prostirka za pse za auto štiti sedište Vašeg automobila od dlaka, grebanja i prljavštine koje ljubimac unosi spolja. U zavisnosti od modela, prostirka za auto može se postaviti na zadnje sedište Vašeg automobila ili u gepek.

Prostirka za auto za pse može zaštititi samo deo zadnjeg sedišta ili celu klupu, što zavisi od samog modela prostirke. Pored veličine površine koje pokrivaju, postoje auto protirke za pse sa i bez stranica. Prostirke sa stranicama pružaju veću zaštitu Vašem automobilu, sprečavajući ljubimca da izgrebe unutrašnju stranu vrata i onemogućavaju da pas iskoči čim se vrata od automobila otvore. Pored toga, auto prostirke za pse sa stranicama sprečavaju da prljavština I dlake Vašeg ljubimca završe na samim krajevima zadnjeg sedišta, dok stranica koja se obara pruža dodatnu zaštitu automobilu pri ulasku i izlasku psa.

Većina prostirki za pse za auto je vodootporno, što pruža dodatnu zaštitu sedištu ili gepeku u slučaju prosipanja vode, povraćanja ili akcidentalnog uriniranja. Prilikom kupovine, treba voditi računa da prostirka za kola za pse zadovoljava Vašu potrebu po pitanju dimenzija, odnosno da pokriva potrebnu površinu sedišta u Vašem automobilu. Za male pse, često je dovoljno da prostirka za pse za auto pokriva samo deo zadnjeg sedišta, dok je za veće pse potrebno više prostora, pa bi prostirka za auto trebala zaštititi bar dve trećine ili celu zadnju klupu.

Presvlaka za auto za pse veoma je prakitčna za korišćenje, lako se postavlja na sedište automobila, fiskira se pomoću posebnih kaišava koji se vezuju oko naslona za glavu na prednjim i zadnjim sedištima. Prorezi u auto prostirci za pse omogućavaju vezivanje jednog ili dva psa sa sigurnosnim pojasom za pse, čime se povećava beznednost transporta ne samo Vašeg ljubimca, nego i Vas, kao i ostalih putnika. Auto presvlake za pse perive su u mašini za veš, u skladu sa proizvođačevim uputstvom.

Auto prostirka za pse pruža višestruku zaštitu

  • Sprečava psa da grize sedište automobila
  • Štiti sedište automobila od grabanja kandžama
  • Štiti sedište automobila od dlaka
  • Štiti sedište automobila od prljavštine koja se može otresti sa psa
  • Smanjuje potrebu za pranjem sedišta automobila hemikalijama koje ga mogu oštetiti

Prilikom izbora presvlake za auto za pse, treba da obratite pažnju na nekoliko stvari:

  • Koja veličina prekrivača za autosedište Vam je potrebna,
  • Da li će se pas sam voziti na zadnjem sedištu, ili će neko biti pored njega (postoje prekrivaži za sedište koji imaju savitljivi deo kako bi se oslobodio prostor za osobu da sedne pored),
  • Da li Vam je potrebna presvlaka za sedište koja je otporna na vodu, tj kroz koju voda ili mokraća ne mogu proći,
  • Da li Vam je potrebna presvlaka sa bočnim stranama koje sprečavaju iskakanje psa prilikom otvaranja vrata automobila, istovremeno štiteći unutrašnju stranu vrata od grebanja i dlaka
  • Materijal od kojeg je prostirka za auto za pse napravljen treba da bude pogodan za period godine kada se koristi (topli, hladni dani).
Bazeni za pse