Vrata za pse i mačke

Vraza za mačke i mačke ugrađuju se na ulazna vrata od kuće, vrata od terase, ili na vrata od neke druge prostorije gde želite da obezbedite slobodno kretanje Vašem ljubimcu, čak i kada su ta glavna vrata zatvorena. Vrata za pse i mačke mogu poboljšati kvalitet života ljubimca, omogućavajući mu nesmetano kretanje između kuće i dvorišta (terase), i pružajući mu mogućnost da napolju vrši nuždu kada za to ima potrebu. Ovim će se istovremeno sprečiti nezgode i neprijatni mirisi u stanu (kući), pošto će ljubimac moći moći da vrši nuždu napolju kada za to ima potrebu.

Da bi se vrata za pse i mačke ugradila, potrebno je izrezati deo vrata na koja se ugrađuju, u tačno određenoj meri. Dimenzija isecanja glavnih vrata zavisi od samog modela i veličine vrata za ljubimca, i definisana je kod svakog modela. Preporučuje se da se prvo konsultujete sa majstorom pre kupovine vrata za pse/ mačke.

Vrata za pse i mačke otporna su na vremenske uslove. Zbog postajanja providnog klapna koje se pomera prilikom prozala Vašeg ljubimca, toplotna izolacija nije perfetkna, tako da je mogući manji gubitak toplotne energije za vreme zimskih dana. Integrisana brava za zaključavanje taj gubitak može da svede na minimum, ali istovremeno onemogućava da ljubimam vrata koristi. Brava može biti od velikog značaja kada ste na odmoru (kada ne ostavljate ljubimca samog), pošto će sprečiti druge manje životinje da u Vaš dom uđu.

Vrata za mačke

Standardna vrata za mačke pogodna su za ljubimce standarne veličine, dok se XXL vrata za mačke preporučuju ukoliko je reč o većoj mački. Ukoliko se montiraju na deblja ulazna vrata, XXL model sa tunelom je svakako bolje rešenje. Pošto su jeftinija nego vrata za pse, vrata za mačke mogu biti ekonomičnije rešenje ako imate manjeg psa. Napravljena od plastike, vrata za mačke dolaze u beloj i tamno sivoj boji.

Vrata za pse

Veličina vrata za pse zavise od same veličine ljubimca. Kod izbora odgovarajuće veličine, idealno bi bilo da u kartonu izrežete otvor koji je istih dimenzija kao sama vrata za pse i da proverite da li Vaš pas kroz njih može da prođe.

Online prodavnica

1,890 Din
Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.

Vrata za mačke

Trixie vrata za mačke sa tunelom XXL

2,890 Din
Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.
4,690 Din7,890 Din
Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.