Politika privatnosti

Lični podaci (ime i prezime, adresa, broj telefona i drugi lični podaci) koje prikupimo prilikom registracije korisnika i poručivanja proizvoda, koriste se isključivo za potrebe prodaje i isporuke proizvoda kupljenih preko ovog sajta. Obavezujemo se da ćemo prikupljene podatke čuvati i da ih nećemo prosleđivati trećim licima, izuzev ukoliko se to odnosi na prodaju i/ili isporuku robe, a radi se o prosleđivanju podataka kurirskoj službi sa kojom imamo potpisan ugovor o saradnji.

Obavezujemo se da ćemo se pridržavati dobrih poslovnih običaja i etičkih principa u cilju zaštite svih korisnika ovog sajta.

U slučaju da nam se obradi neki državni organ, pozivajući se na prava u važećim Zakonima Republike Srbije, sa zahtevom da dostavimo podatke o korisnicima ovog sajta, mi ćemo tu zakonsku obavezu ispuniti. Korisnik/(ci) će o tome pismenim putem biti obavešten/(i), uz traženje njegove/(njihove) prethodne saglasnosti, izuzev kada državni ogran to pravo može ostvariti i drugim putem.

Čuvanje ličnih podataka

Obavezujemo se da ćemo preuzeti sve mere zaštite ličnih podataka koje prikupimo od korisnika ovog sajta. I pored svih mera koje preuzimamo, ne možete 100% garantovati za njihovu bezbednost.

Upotreba kolačića

Pristankom na korišćenje ovog sajta, pristajete da prikupljamo „kolačiće“ i slične tehnologije radi praćenja Vaših pretraga sa ciljem da se naši oglasi sa njima usklade, što će za posledicu imati prikazivanje oglasa za proizvode iz naše ponude, koje ste prethodno pretraživali na internetu, na drugim web sajtovima koje posećujete.

Da biste onemogućili opciju prikazivanja oglasa, pratite sledeće korake:

  1. Kliknite na ikonu Vašeg Google naloga, a potom izaberite „Upravljajte Google nalogom“,
  2. Izaberite „Podaci i privatnost“,
  3. Kliknite na „Stvari koje ste uradili i mesta koja ste posetili“,
  4. Ispod „Personalizovani oglasi“, izaberite „Moj centar za oglase“,
  5. Da biste isključili opciju Personalizovani oglasi, kliknite na dugme „Isključi“.

Ažuriranje politike zaštite privatnosti

Kalahari Komerc d.o.o., kao vlasnik sajta www.kucniljubimci.rs, zadržava puno pravo da povremeno ažurira ovu politiku privatnosti, te iz tok razloga pozivamo naše korisnike da povremeno pregledaju ovu stranicu ne bi li se upoznali sa novonastalim izmenama.

Naše poslovanje je u potpunosti prilagođeno Zakonu o zaštiti potrošaća i Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti.